2. helmikuuta 2017

Voita liput Turun Rakenna&Sisusta-messuille

Rakenna, sisusta ja uudista ovat tämän vuoden teemat Rakenna&Sisusta-messuilla Turun messukeskuksessa, jotka järjestetään ensi viikolla 10-12.2.2017. Kyseessä on Länsi-Suomen alueen suurin sisustusalan tapahtuma. Messuilla on mukana mm.ajankohtaisia sisustustrendejä, vinkkejä kodin stailaukseen, asiaa paloturvallisuudesta ja talon rakentamisesta sekä värivinkkejä sisämaalaukseen, ja paljon muuta.





Messuilla nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös Åblogitalo! 50 neliön kokoisessa talossa on neljä huonetta, jotka ovat neljän Åblogien bloggaajan sisustamia ja ideoimia.Tämän Åblogitalon näkemistä odotan ainakin itse messuilta eniten! Mukana olevat idearikkaat bloggaajat ovat:


Oblik - eteinen
Villa Puomi - keittiö
Kotilaituri - wc
Pikkutalon elämää - makuuhuone


Nyt seuraa loppuviikon mittainen arvonta. Sain blogini lukijoille arvottavaksi lippuja Turun Rakenna&Sisusta-messuille. Arvon kaksi kahden lipun lippupakettia. Kerro kommentteihin, miten aiot seuraavaksi uudistaa tai sisustaa kotiasi? Muista laittaa mukaan myös sähköpostiosoite, niin ilmoitan sitä kautta voittajille. Onnea arvontaan :)

Aikaa osallistua arvontaan on tämän viikon sunnuntaihin eli 5.2.2017 klo 18.00 asti, että saan liput postiin voittajille heti maanantaina :)


Yhteistyössä Rakenna&Sisusta-Turun messukeskus

16 kommenttia:

 1. Uudessa talossa on jatkuva sisustaminen käynnissä, muta ehkäpä olisi aika tehdä "varastohuoneelle" jotain.

  rouvay(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Molemmat vessat kaipais uudistusta...jkylmamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Keittiö ja kylpyhuone kaipaisivat remonttia. 😊 perhe.tuominen3@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Keittiö ja kylpyhuone kaipaisivat remonttia. 😊 perhe.tuominen3@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Meillä on ennestään jo rempattu alakerta (suihkutilat, kodinhoitohuone, yksi makuuhuone ja aula) ja yläkerrassa on kaksi rempattua makkaria. Ensi viikolla kun mies jää talvilomalle räjäytetään ylhäältä tuulikaappi jonka jälkeen vuorossa wc. Näiden jälkeen jäljellä on enään olohuone ja keittiö, ja keittiö olisi tarkotus saada tehtyä tulevan kesän loppuun mennessä :) joten inspiraatiota ja ideoita varsinkin tuota tulevaa keittiö remonttia ajatellen olisi ihan mahtavaa lähteä hakemaan messuilta!

  VastaaPoista
 6. Ei tiedä vaikka rakennettaisiin kononaan oma talo ;)

  VastaaPoista
 7. Olohuone kaipaa uusia verhoja, mattomietintöjä ja sohvapöytää....anna.dahlgen85@gmail.com

  VastaaPoista
 8. 10 vuotta sitten pinnalla ollut pähkinänruskea väri pursuaa jo korvista ja ruokailuryhmä ja olohuoneen kalusteet on uusittava. Täytyy mennä messuille etsiskelee hyviä tarjouksia. Kapelton@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Kiva arvonta! <3 Aion panostaa tässä kevään mittaan taas enemmän huonekasveihin ja vihersisustukseen, samaten parvekepuutarhan ilmeeseen. :)

  joku.varpuslintu[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 10. Koko talo vasta tulossa, perustukset aluillaan :)
  kirsi (a) kojonkoski.fi

  VastaaPoista
 11. Haluaisin uudistaa kuopuksemme huonetta ja vaihtaa molempien lasten huoneiden kaapit :)

  saijahnieminen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. No huh, kaikenlaista pientä laittoa olisi syytä kevään tullen tehdä. Makuuhuone niin kaipaisi seinille jotain uutta väriä ja tunnelmaa, portaiden muovimattopinnoite alkaa olla loppuunkulunut, vaan mitä ihmettä tilalle... mökillä olisi mukava tehdä lisää katettua ja suojaisaa ulkotilaa.Tällaisia suunnitelmia siis, mainitsemattakaan niistä suunnitelmista jotka vaatisivat jo vähän enemmän rahallista panostusta, kuten takan uusiminen jne. Mukana metsästämässä lippujen muodossa ideoita ja inspiraatiota siis.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 13. Tyttöjen huoneet ja kylppäri tekeillä yläkertaan ☺ outimarialehtonen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Onnetar eli äitini nosti voittajiksi Annan ja Jenni | RouvaY:n, onnea!

  VastaaPoista