27. helmikuuta 2017

LuKLabel ja sen Design Team

Oletko kuullut jo LuKLabelista? Se on uusi suomalainen yritys ja brändi, joka valmistaa mm. sisustustuotteita, kauniita tuotteita arkeen sekä lasten leikkeihin ja huoneisiin. LukLabelin nettisivuilta löytyy valikoima kaikkea ihanaa ja lisää ihanuuksia on tulossa :)

Miksi hypetän teille tätä LuKLabelia ja ihanuutta? Siksi, että on aina mahtavaa, kun Suomeen syntyy uusi sisustusalan yritys ja koska olen yksi LuKLabel Design Teamin jäsenistä. LuKLabel haki jäseniä omaan Design Teamiinsä suunnittelemaan, ideoimaan ja kertomaan mielipiteitä kehitteillä olevista tuotteista. Ideana on ollut siis tulla lähemmäksi kuluttajia ja suunnitella jotain, mitä kuluttajat oikeasti haluavat. Itse päädyin tiimiin ystäväni vinkatessa käynnissä olevasta hausta.

Projekti on ollut käynnissä nyt muutaman viikon ja olen niin innoissani! En ole koulutukseltani sisustussuunnittelija tai mikään muukan suunnittelu- tai markkinointialan ihminen. Eivätkä ole kaikki muutkaan Design Teamin kuuluvat, mutta osa toki on. Itselläni on terveydenhuoltoalan koulutus, mutta olen aina ollut intohimoinen sisustaja, asioiden tuunaaja ja suunnittelija. Kauniit esineet ja käytännöllisyys ovat lähellä sydäntäni. Kotimaisuutta ja skandinaavisia vivahteita kotiini valittavissa tuotteissa en voi korostaa liikaa :) On ollut huikea mahdollisuus päästä toteuttamaan itseään ja päästä puuhaamaan omien kiinnostuksen kohteiden äärellä. Ja vieläpä huippuporukan kanssa!

Tottakai, kun yhteistyössä ollaan, olen saanut valita heiltä itselleni jotain kivaa. Alla olevissa kuvissa on minulle todella tarpeeseen tuleva ja pitkään ostoslistalla ollut passikotelo, johon mahtuu myös lentoliput siististi sisälle. Start. Somewhere. Nerokasta.LuKLabel ja LuKLabel Design Team tulevat näkymään etenkin Instagram-tilini puolella, mutta varmasti pari blogipostausta aiheesta tulee myös. LuKLabelia voit seurata Facebookissa, Instagramissa ja LuKLabel Design Teamin matkaa voit seurata Instagramissa #luklabeldesignteam. Alla olevalla videolla ovat esittelyssä LuKLabel Design Teamin jäsenet.Terkuin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti