12. helmikuuta 2017

Ensimmäinen syntymäpäivä

Meidän pikkuherran 1-vuotissyntymäpäivää juhlittiin eilen. Olin hankkinut ilmapalloja, tein itse tarjottavat ja juhlia vietettiin pienessä piirissä isovanhempien, kummien ja lähisukulaisten kesken.

Juhlat sujuivat hienosti ja pikkuherra viihtyi juhlissaan hyvin. Hän sai maistaa myös kakkua ensimmäistä kertaa elämässään. Ei kuitenkaan tavallista kakkua vaan smoothiekakkua, jossa ei ollut maitoa eikä lisättyä sokeria. Meillä on periaate, ettei pikkuherra saa sokeria tai makeisia vielä pitkään aikaan. Vasta sitten kun hän itse osaa pyytää eikä tyydy enää mihinkään vaihtoehtoiseen. Toivotaan, että siihen menee vielä ainakin vuosi.

Pilvi-kakkuun laitoin lakritsi-sitruuna täytteen. Viiksi-brookiesit tein Kinuskikissan ohjeella. Smoothiekakun muokkasin myös Kinuskikissan ohjeista meille sopivammaksi. Suolaista tarjottavaa synttäreillä oli juustotarjotin, keksejä, patonkia ja ruislastuja. Näiden lisäksi oli dippejä ja suikaloituja kasviksia.Lahjoja tuli paljon, kiitos niistä <3 Äidin mielestä ehkä vähän liikaakin noin pienelle, joka ei niistä vielä juurikaan ymmärrä. Lahjapaperit- ja narut tuntuivat kiinnostavan enemmän kuin itse lahjat, mutta ei varmaan mene kauaa, että asetelma kääntyy toisin päin.Terkuin taaperon äiti,
Doris

4 kommenttia: