18. helmikuuta 2017

Mustalla tahnalla valkoisemmat hampaat? Testissä Black is White

Huh, kahvia kuluu tässä äitiysväsymyksessä monta kuppia päivässä. Se alkaa pikkuhiljaa näkymään myös hampaissa. Sain sveitsiläiseltä Curaproxilta testiin Black is White- valkaisevan hammastahnan ja tämä postaus on tehty mainosyhteistyönä heidän kanssaan.


Tahnan pakkaus on tyylikäs


Tahna on ollut viime aikoina todella kysyttyä tavaraa ja siitä on kuhistu etenkin hammaspiireissä. Tottakai halusin myös itse päästä testaamaan kyseistä tuotetta. Tahna sisältää aktiivihiiltä, joka imee itseensä värjäymät, epäpuhtaudet ja antaa tahnalle sen mustan värin.

Tahna on kauniissa mustassa pakkauksessa, joten sen puolesta sitä voisi pitää vaikka esillä kylpyhuoneessa. Tahna sopii aftaherkille, sillä siinä ei ole vaahtoaineita. Tahnan hankausarvo on pieni, joka puolestaan kertoo siitä, että tahna ei kuluta kiillettä. Tahna sisältää lisäksi fluoria. Tahnan maku on miellyttävä lime-minttu ja suutuntuma sileä ilman rahisevia granuloita.

Pakkauksen mukana tuli myös musta Curaproxin hammasharja (jotka muuten ovat minun mielestäni manuaalisten eli tavallisten hammasharjojen ehdotonta parhaimmistoa pehmeytensä vuoksi). Musta harja oli todella tarkoitettu käytettäväksi mustan tahnan kanssa, sillä muutaman kerran omalla sähköharjalla harjatessani mustalla tahnalla, sähköharjan harjakset kokivat lievän harmaantumisen :)


Ennen

Jälkeen


Käytin Black is Whitea viikon ajan aamuin illoin. Kuvissa ei juurikaan sävyeroa ole, mutta peilistä katsoessa huomaan, että hampaiden sävy on tasoittunut. Lisäksi parissa hampaassa oli aiemmin selkeät läikät kahvista, niin ne ovat nyt hävinneet. Luulen, että tahnasta voisi hyvinkin olla apua tupakan, punaviinin, teen ja tottakai kahvin värjäämien hampaiden hellävaraisessa vaalentamisessa, jossa tarkoituksena on poistaa hampaan pintaan tarttuneet värjäymät.


Blogipostaus on toteutettu mainosyhteistyönä Curaproxin kanssaTerkuin,
Doris

2 kommenttia:

  1. Mä en oo kuullutkaan tällaisesta! Täytynee koittaa, teetä kun menee päivittäin ihan kiitettävästi.

    VastaaPoista
  2. Tää on nyt viime syksynä (käsittääkseni) apteekkeihin tullut myyntiin! Ja alan messuilla minäkin tähän sillon ekan kerran törmäsin :)

    VastaaPoista