8. helmikuuta 2017

Ihanat silikonikorut + ByPinja ARVONTA

Silikonikorut ovat ensisijaisesti tarkoitettu pienille käsille näperreltäväksi imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi. Noita kauniita, pehmoisesta silikonista tehtyjä koruja voi toki käyttää kuka vain ja missä tilanteessa vain, jos niin tahtoo. Tämä postaus on tehty kaupallisena yhteistyönä ByPinjan kanssa ja alla olevassa kuvassa minulla on ylläni Neutrals-koru.
En ole aiemmin hankkinut itselleni silikonikorua, mutta olen ihastellut niitä mammakavereitteni yllä. Imetystaipaaleni oli sen verran lyhyt, että ajattelin ettei korulla ole käyttöä meidän perheessä. Olin kuitenkin väärässä. Avasin korun pikku pussukasta, laitoin sen kaulaani ja samoin tein lähes vuoden ikäinen pikkuherra alkoi tutkia ja maistella korua innoissaan. Huomaan myös usein itse pyöritteleväni korun osia sormieni välissä. Koru toimii siis selvästi aikuisille hyvänä stressileluna ;)

Muskarissa oli ihanaa huomata, ettei kerrankin tarvinnut kieltää toista koskemasta tai maistamasta äidin korua sillä aikaa kun musiikki ja laulut eivät kiinnostaneet. Ja vältyin itse muuten myös kasvojen raapimiselta, nipistelyltä ja hiusten vetämiseltä.

Sain ilon ja kunnian järjestää ystävänpäivän arvonnan Instagramin puolella @unelmalandia yhdessä @jewellerybypinja kanssa. By Pinjan silikonikorut ovat kotimaista käsityötä. Korut koostuvat elintarvikesilikonihelmistä, satiininauhasta ja turvalukosta, joka napsahtaa auki lujaa vedettäessä. Korut ovat bpa- ja pvc-vapaita, ftalaatittomia, lyijyttömiä, kadmiumittomia ja helposti huuhdeltavia.

Arvonnan voittaja saa yhden vapaavalintaisen By Pinja-silikonikorun postitettuna itselleen. Koruista löytyy By Pinjan nettisivuilta lukemattomia herkullisia värivaihtoehtoja. Ohjeet osallistumiseen löytyy Instagramin puolelta @unelmalandia ja aikaa osallistua arvontaan on 13.2.2017 asti.Aurinkoisin terveisin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti