2. lokakuuta 2017

Apua, nämä ruuhkavuodet!

Kiirettä tosiaan pitää, siksi kai näitä ruuhkavuosiksi kutsutaan. Kun juostaan koulun, työpaikan, päiväkodin, harrastusten ja ruokakaupan väliä. Ainiin kotonakin piti jossain vaiheessa käydä kääntymässä. Koko ajan työn alla on enemmän tai vähemmän projekteja, niin kodin sisustuksen kuin koulunkin osalta. Kun tähän pakettiin lisätään vielä taapero ja hänen päivärytminsä, eletään todellisia ruuhkavuosia!
En ole ehtinyt päivittää blogia, pestä pyykkiä, käydä urheilemassa tai edes kunnolla nukkumaan. Iltaisin on nimittäin hyvää aikaa saada rästissä olevia asioita tehtyä. Tavoitteeni on valmistua koulusta nopeasti, joten yritän tehdä nyt niin paljon kuin mahdollista sen eteen. Ja minun paha tapani on se, että osaan harvoin kieltäytyä mistään mielenkiintoisista jutuista joita tarjotaan :) Ja nyt jostain syystä mielenkiintoisia ja antoisia projekteja on tarjoutunut viikottain. Niistä ehkä lisää myöhemmin ;) Mutta sitten hommaa kertyy, ajatushautomoni raksuttaa yötä päivää ja keksin itse vielä koko ajan kotiin uusia sisustusprojekteja. Tästäkään ei koskaan tule valmista, koska ei ole aikaa.

Jos saisin esittää kolme toivomusta, niin terveyden ja lottovoiton lisäksi tahtoisin muutaman päivän, jolloin joku ihminen tulisi laittamaan kaikki asiat, jotka kodissamme vielä on keskeneräistä niin kerralla kuntoon. Ja sitten ne olisi hoidettu. Mutta kun ne pitää tehdä itse, niin niiden tekeminen venyy, koska sopivaa hetkeä on vaikea löytää. Inhoan keskeneräisiä asioita ja tällä hetkellä se kaikkein keskeneräisin on tämä koti, josta ei vaan ehdi tekemään sen näköistä kuin haluaisi.

Toisaalta nautin tästä, että saan sykkiä nyt joka suuntaan. Ei ainakaan ole tylsää! Enkä oikein osaa elääkään niin, ettei koko ajan olisi jokin projekti kesken, joko koti-tai työelämässä. Aina täytyy olla jotain jota saa vähän stressata ja mietiskellä :D Ja ihanaa, että taapero viihtyy päiväkodissa jopa sen verran hyvin, että kiukku koittaa jos ajamme autolla päiväkodin ohi eikä hän pääsekään sinne leikkimään. Äidin oma puuhakas taapero, aina touhuamassa. Onneksi hänestä ja hänen viihtyvyydestään ei tarvitse päivisin kantaa huolta, niin voin keskittyä omaan koulunkäyntiini ja muuhun. Vaikka on se sääli, että nyt päiväkotipäivien jälkeen yhteistä aikaa meille jää todella vähän: tunti aamulla ja usein päiväkodin jälkeen n. 3 tuntia, ennen kuin taapero menee yöunille + tietenkin viikonloput. Ja kaiken tämän lisäksi vietän vielä päivästäni yli tunnin autossa. Se on kyllä välillä arjessa oikeastaan todella rentouttavaa. Ajaa yksin autolla, kuunnella täysillä musiikkia ja laulaa ratin takana fiilistellen tai istua ihan vain hiljaisuudessa tietä tuijottaen.

On tämä aikamoista, mutta silti niin sairaan kivaa <3


Terkuin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti