15. elokuuta 2016

Varovainen tutustuminen kirppistelyyn

En ole koskaan ollut mikään ns. kirppisihminen. Käyn niillä todella harvoin ja silloinkaan en löydä mitään. Muutamat ystäväni ovat oikeita kirppisrohmuja, joka viikko he löytävät eri kaupunkien kirppiksiltä ja nettikirppiksiltä todellisia aarteita. Miten he sen oikein tekevät? Mistä kehittää kirppissilmä ja osata löytää kirppiksiltä priimaa? Siinä säästäisi rahaa sekä luontoa.

Nämä ihanat Converset saivat sunnuntaina meiltä uuden kodin


Huomasin yhtäkkiä olleeni viime viikolla kirpputorejen kanssa enemmän tekemisissä kuin koskaan aiemmin elämässäni. Kävin uudella lastenkirppiksellä, yllättäen löytämättä sieltä mitään. Selailin useana päivänä nettikirppistä, ja hankin sen kautta etsinnässä olleen syöttötuolin, ja jopa myin siellä meille tarpeettomiksi jääneitä huonekaluja. Kirppariviikkoni kruunasi vielä sunnuntainen vierailu Åblogien järjestämällä kirppiksellä, josta löysin ihanat pienet valkoiset tennarit todella edullisesti. Vihdoin löytö, joka loi uskoa siihen, että kirppissilmä voi näköjään kehittyä :)



Stokken Tripp Trapp löytyi pikavauhtia nettikirppikseltä

Entinen ruokapöytämme herätti paljon kiinnostusta nettikirppiksellä. Opiskelemaan muuttanut nuoripari kävi hakemassa sen kotiinsa <3


Oli kiva huomata, että löytöjä selvästi pystyy tekemään, jos vain haluaa. Etenkin nettikirppikseltä, josta voi hakusanalla hakea etsimäänsä. Laitoin palveluun hakuvahdin, joka jo seuraavana päivänä ilmoitti etsimäni tuotteen tulleen myyntiin. Oli myös kiva huomata, että itselle tarpeettomasta tavarasta oli niin helppoa päästä eroon ja tuottaa samalla iloa uudelle omistajalle. Olin jo monta kuukautta ajatellut laittaa tarpeetonta tavaraa myyntiin, mutta kokenut sen jotenkin hankalaksi. Typerä ennakkoluulo, josta olen päässyt vihdoin eroon. En ehkä vielä hetkeen saa itseäni fyysisesti kirppikselle myymään tai kiertelemään niissä kauppakeskusten sijaan, mutta nettikirppistelyssä aion aktivoitua sekä myyjän että ostajan roolissa.



Peukut Second Handille,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti