17. elokuuta 2016

DIY sisustuspallot
Hittituote pallovalonauha on ollut pinnalla jo pidemmän aikaa. Itsekin olen niitä ihastellut, mutta aina kuitenkin todennut, että äh, kaikilla on niitä, joten haluan jotain vähän erilaisempaa. Päätin ottaa pallonauhasta itselleni DIY-projektin.

Etsin kaapista viime vuosien neulomuksista ylijääneitä lankoja ja hankin vesi-ilmapalloja. Puhalletun ilmapallon päälle kieputin lankaa, sivelin pensselillä pintaan ohuen kerroksen decoupage-lakkaa ja annoin kuivua seuraavaan päivään. Sitten puhkaisin ilmapallot ja näin DIY- pallonauhan pallot olivat valmiit. Otin pätkän hopeista lankaa ja solmin lankapallot siihen sopivin välimatkoin ja ripustin pallonauhan pikkuherran huoneeseen.


Toki näistä lankapalloista olisi voinut toteuttaa myös pallonauhan valoilla, mutta en nähnyt tarvetta valoille. Koristevaloja kuitenkin harvoin pidetään päällä (itse en ainakaan jaksa joka ilta sytytellä kaikkia koristevaloja ja kynttilöitä palamaan) sekä minimoin sen, ettei johto jää rumasti roikkumaan pitkin seinää etsien pistorasiaa :)
Luulen, että tulevaisuudessa toteutan pallonauhan myös valoilla, sen verran kivaa näiden näpertely oli :)


Terkuin,
Doris2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttävät nämäkin! Sulle on mun blogissa pienin haaste :)

    http://rouvay.blogspot.fi/2016/08/punaisen-maton-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tosi kiva toi haaste, varmaan muutama päivä kestää, että saan postauksen tehtyä, on nimittäin vähän vaikea tehtävä valita paikka mihin maton laittaisin :)

    VastaaPoista