10. elokuuta 2016

Sisustukseen sopiva lelukori, check!Leluja alkaa kertyä nurkkiin ja lojua pitkin lattioita. Olohuoneessa ne eivät näytä lainkaan kivalta. Haluan, että koti on siisti vaikka meillä lapsi asuukin, ja ettei hänen tai kenenkään muunkaan perheenjäsenen tavaroita pyöri lattioilla tarpeettomana.

Hakusessa on jo pidemmän aikaa ollut olohuoneeseen kiva leluille soveltuva kori tarkoin kriteerein. Sen pitää sopia sisustukseen, olla kaikinpuolin nätti, ei kovaa materiaalia oleva muovikoppa, josta lähtee melua sitä raahatessa ympäri lattioita ja sinne leluja kerätessä. Pehmeä materiaali oli kriteeri myös haavereiden varalta, ettei haittaisi vaikka kori saisikin välillä villiäkin käsittelyä.
Nettisurffailu tuotti tulosta: löysin MiniOnesin verkkokaupasta Baby`s Onlyn suuren neulepintaisen säilytyskorin nahkaisilla kantokahvoilla. Pehmeän, ihanan harmaan ja tarpeeksi suuren lelukoriksi, ja mikä tärkeintä, vähän liiankin hyvin sohvan nurkkaan sopivan <3

Leluja on korissa on tällä hetkellä vain sen verran, että pohja juuri ja juuri peittyy, joten onneksi tilaa jäi tuleville joulu-ja syntymäpäivälahjoillekin.

Nyt leluille on pehmeä koti,
Doris

6 kommenttia: