2. elokuuta 2017

Piristystä kotiin: Valkoinen rautakehikko

LuKLabeliltä tuli hetki sitten valikoimaan musta ja valkoinen rautakehikko. Olen ihastellut rautakehikkoja jo jonkin aikaa, mutta valkoista kehikkoa ei ole ollut missään saatavilla. Ja mustaa tai harmaata en kotiimme halunnut, vaan jotain hillitympää.

Rautakehikko on kyllä mielenkiintoinen esine. Niin yksinkertaisen kaunis, että ihmettelen, miten se ei ole pompannut sisustustrendiksi jo aiemmin. Ja toki mielikuvitus alkaa laukkaamaan, kun pohtii, mitä kaikkea siihen voi ripustaa ja miten sitä voi hyödyntää sisustuksessa.
Meillä tuo valkoinen kehikko nojaa nyt keittiön tasolla seinää vasten. En ole kiinnittänyt sitä seinään, sillä se on keittiössä ainakin toistaiseksi väliaikaisesti. En tiedä, vaikka se jäisi siihen ainiaaksi, niin kiva ja käytännöllinen se siinä on. Olen jo kauan yrittänyt keksiä toimivaa ratkaisua aamuiseen kahvinkeittoon, ettei jokaista siihen liityvää osaa tarvitsisi etsiä eri paikasta. Rautakehikko ratkaisi tämän ongelman ja olen niin fiiliksissä kun voin napata suodatinpussin, kahvimitan ja pavut samalla kahvinkeittimen luo ilman eri laatikkojen avaamista <3
Klipseillä ja koukuilla rautakehikkoon saa ripustettua siis kaikkea kivaa resepteistä kuivakukkiin. Nyt tietysti, kun rautakehikko nojaa seinää vasten, siihen ei voi ripustaa mitään kovin painavaa, muuten se kaatuu. Mutta jos sen kiinnittää seinään pakkauksessa mukana tulevilla koukuilla, siihen voi ripustaa jo jotain paljon painavampaa, kuin kahvipapupussin.

Oman mustan tai valkoisen rautakehikkosi voit tilata täältä LuKLabelin verkkokaupan kautta.Terkuin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti