10. elokuuta 2017

Ihanien yksityiskohtien asuntomessut 2017, osa 1

Asuntomessuilla Mikkelissä riittää tänä vuonna paljon nähtävää ja ihasteltavaa. Toinen toistaan upeampia taloja luonnon keskellä Saimaan rannalla ja vain kolmen kilometrin päässä Mikkelin keskustasta.
Omat suosikkini taloista olivat Passiivikivitalojen Casa WelliKulho sekä Honkatalojen Villa Saimaanhelmi ja Wave. Aivan upeita ja ehkä jopa hieman kateutta herättäviä ;) Ihan koko aluetta ja kaikkia taloja emme kiertäneet, sillä emme olleet messuilla vain aikuisten kesken. Onneksi messualueella oli suuren suuri leikkipuisto, jossa pikkuherra sai purkaa välillä energiaa isänsä kanssa ja minä kiertelin kohteita sillä välin yksin. Se oli aika luksusta!

Messutaloissa oli paljon puisia yksityiskohtia ja seinäpintaa, jotka oli jätetty maalaamatta ja ihan vain puun väriseksi. Ikkunapinta-alaa etenkin rannan tuntumaan rakennetuissa taloissa oli paljon ja talojen sisältä avautui upeat maisemat Saimaalle.Asuntomessualueella talot on jaoteltu neljään eri kortteliin: Suomi, Aamu, Valo ja Onni. Neljän erilaisen ja erihintaisen korttelin vuoksi asuntomessukohteisiin on valikoitunut asukkaiksi monenlaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä.

Mikkelin Asuntomessut ovat yleisölle avoinna vielä tämän viikon loppuun eli 13.8. 2017 asti. Menkää ihmeessä katsomaan :)


Terkuin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti