12. syyskuuta 2016

Punaisen maton haaste

Nyt täytyi miettiä muutama viikko, mitä kodistamme kuvaisin. Sain nimittäin teeveestä tutun Suomen kauneimman kodin innoittaman punaisen maton blogihaasteen Rouva Y:ltä Haasteessa on siis tarkoitus laittaa kuviteltu punainen matto omasta mielestä kodin parhaimpaan paikkaan. Valinta oli aika vaikea. Olisin voinut nimittäin valita kodin lempipaikaksi myös esimerkiksi eteisen tai saunan.
Valitsin punaisen maton paikaksi olohuoneen sohvan divaaniosan. Tämän siksi, koska istun siinä useita kertoja päivässä ja katselen ikkunoista avautuvaa maisemaa, milloin juoden aamukahvia, milloin syöttäen vauvaa.


Tältä paikalta näkee kaikki kotini lempiasiat: suuren takapihan ja sen takana olevan metsän, eteisen, keittiön ja tietenkin taloon ehdottomasti haluamani kookkaan valkoisen takan <3 Takan rooli kodissamme tulee taas tärkeämmäksi kun viileät ilmat ja pimeys koittaa. Kesällä se on lähinnä sisustuselementti, mutta talvella on ihanaa katsella tunnelmallista takkatulta ja kuunnella polttopuiden pauketta.

Tykkään erityisesti paikalta näkyvistä olohuoneen seinällä olevista tauluista, takan reunassa olevasta polttopuutelineestä sekä olohuoneen tyynyvalikoimasta. Punaisen maton paikkahan usein ohjelmassakin on se, missä tapahtuu eniten päivän aikana. Näin se menee meilläkin, melkein koko hereilläoloaika menee tässä tilassa silloin kun kotona ollaan.

Let your dreams come true,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti