21. joulukuuta 2017

Joulu hiipi kotiin

Tänä vuonna me vietetään joulu ensimmäistä kertaa kotona. Ihanaa! Saa laittaa joulun omaan kotiin juuri niin kuin haluaa ja päättää joulun värit itse. Tämä "joulun värit" vähän naurattaa mua, sillä ystäväni hihkui niistä innoissaan suunnitellessaan joulua omaan kotiinsa. Luulen, että meidän joulun värit on joka vuosi aika samat: valkoinen, musta, hopea, ehkä kulta. Inhoan vihreää ja punaista. Vaikka kuinka niitä ihastelen ja yritän tsempata, että edes yksi joulunpunainen sohvatyyny. Mutta ei, en vain pysty. Niin paljon se väri minua puistattaa.




Olen tehnyt kotiin muutamia joulukoristeita tänä vuonna itse. Tein mustista kartonkikuusista, juuttinarusta, valkoisista helmistä ja kulkusisita roikkuvan nauhakoristeen. Askartelin myös modernin renkaan mallisen roikkuvan koristeen sekä uudelaisen joulukranssin eli joulumobilen. Jälkimmäisistä voit katsoa lisää kuvia ja inspiraatiota täältä: Joulumobile ja Trendikäs joulukoriste







Keittiönpöydälle nostin puisen lempikynttelikköni muutaman vuoden takaa. Toivon, ettei se mene koskaan rikki, niin kaunis se on <3 Keittiönpöydän päätyä koristaa myös adventtikynttelikkö sekä sypressi, johon laitoin ledvalolankaa ja askartelin sille nahkapaperista paperipussin.






Terkuin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti