9. syyskuuta 2017

Testissä Ella`s Kitchen hedelmäsoseet

Meidät valittiin taaperon kanssa Ella`s Kitchenin ja Kaksplussan testiryhmään. Saimme blogiyhteistyönä Ella´s Kitchen yritykseltä maisteltavaksi heidän luomu-hedelmösoseitaan. Testattavaksi tuli kolmea eri makua: banaani-kookos, mango-päärynä-papaija ja mustikka-omena-banaani.

Ella`s Kitchenin hedelmäsoseet ovat kätevissä pussimaisissa pakkauksissa, jotka on helppo ottaa mukaan myös kodin ulkopuolelle. Meidän perhe reissaa paljon ja on menossa koko ajan, joten arvostamme taaperolle maistuvaa, kevyesti kassissa mukana kulkevaa välipalaa.
Ensimmäisenä maisteluun pääsi suomalaiseen makuun sopiva mustikka-omena-banaanisose, jossa on mukana myös ripaus vaniljaa. Iloisen värinen pakkaus kiinnosti kovasti taaperoa ja pakkauksen sisältö näytti maistuvan herkulliselta. Kaikki meni yhdessä hujauksessa!

Seuraavana päivänä taapero sai maistaa eksoottista mango-päärynä-papaija-hedelmäsosetta. Sen iloinen vihreä pakkaus toi aurinkoa sateiseen päivään ja sisältökin maistui taaperolle niin, että hymy tuli huulille.

Kauniissa turkoosissa pakkauksessa olevaa banaani-kookos-sosetta maisteltiin viimeiseksi. Meidän taapero on kookosfani, joten tämäkin sose maistui hyvin ja pussin pohjalle ei varmasti jäänyt tippaakaan. En osaa sanoa, mikä sose olisi ollut meidän pikkumiehen suosikki, sillä kaikki Ella´s Kitchenin soseista tuntui maistuvan hyvällä ruokahalulla.


Plussaa


- helposti käsiteltävästä pakkauksesta
- lapsi pystyy syömään soseen myös itse (sotkematta, jos ymmärtää olla puristamatta pussia liian kovaa :) )
- 120g pakkaus ei ole liian pieni ja sose ei lopu heti kesken
- iloisen väriset, inspiroivat pakkaukset
- yllättäviä makuyhdistelmiä
- luomua! Ei sokeria, ei lisäaineita. ei suolaa


*Postaus toteutettu yhteistyössä Ella´s Kitchenin ja Kaksplussan kanssa, mutta mielipiteet ja käyttökokemukset ovat täysin omiani :)


Terkuin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti