21. syyskuuta 2017

Ihana Habitare!

Voi että, mitä kaikkea ihanaa tämän vuoden Habitare-messuilla olikaan. Paljon värejä, kuoseja ja tunnelmaa. Kaikkea kaunista kotiin, jota ei saanut mukaan vaikka olisi kuinka halunnut.

Minä ja moni muu varmasti odotti eniten Habitaressa Annon uudelleentulemista. Anno-merkkihän lähti markkinoilta edesmenneen Kodin1 mukana. Habitaressa Anno teki tosiaan näyttävän paluun ja tarjolla oli paljon kauniita tekstiilejä ja tuotteita kotiin. Maanläheisissä sävyissä ja kuoseissa.

Annon lisäksi huomioni Habitaressa kiinnittyi trendikkäisiin viherkasveihin ja niistä tehtyihin kuoseihin sekä yksityiskohtiin. Valaisimia ja erilaisia hyllyratkaisuja oli myös esillä paljon.

Tummat värit ja voimakkaat kontrastit olivat myös tänä vuonna Habitaressa vahvasti läsnä. Ja toinen toistaan upeammat akustolevyt- ja paneelit, joilla saa kodin kaikuvuutta vähenemään.

Trendikäs rottinki oli myös usealla osastolla edustettuna. Miten voikaan ennen niin vanhanaikaselta ja epätyylikkäältä tuntuva rottinki näyttääkään joka paikassa nykyään hyvältä?Terkuin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti