12. kesäkuuta 2018

Julisteilla uutta ilmettä kotiin SIS. ALEKOODIN Desenioon

* Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa

Pesänrakennusviettini ei ota loppuakseen ja viime aikoina on pantukin tuulemaan sisustuksen saralla oikein urakalla! Seiniä on maalattu, tapetoitu ja lisäksi vielä sisustettu julisteilla.


Vaaleanpunaiset tulppaanit näyttivät julisteessa niin herkuilta, että tämä juliste oli pakko saada myös omaan kotiin :)

Love L-juliste mustilla kehyksillä on kiva yksityiskohta hyllyllä

Olkkarin uuden tapetin kaveriksi hankittiin hylly, johon oli myös saatava jotain kaunista sisältöä. Ja koska vaaleanpunainen on uusi ihastukseni (kauan siinä menikin!), halusin uudelle hyllylle jonkin kivan kuvan, jossa olisi vaaleanpunaista. Olin ihastellut kauan kukka-aiheisia julisteita, joten Desenion Pink tulipe nro3 -juliste oli oikea valinta olkkarin uudelle hyllylle :)

Julisteilla on helppo sisustaa ja niillä saa vaihdettua tilojen ilmettä vaivattomasti. Meidän keittiö kaipasi myös jotain pientä uudistusta, joten siellä olevalle hyllylle löytyi Desenion valikoimasta ihana vesivärimäinen eucalyptuksen kuva, juliste on nimeltään Eucalyptus plant. Kettiön hyllyllä uusi eucalyptus-juliste


Pikkuvessaan uudistusta haettiin kasvien maailmasta. Ihastuin Desenion sisustusjulisteista eniten kaikkiin kasviaiheisiin julisteisiin, mutta löytyi valikoimasta monta upeaa graafista julistettakin. Valitsin pikkuvessaan peikonlehti-aiheisen Monstera three -julisteen.


Pikkuvessan seinä sai uutta ilmettä julisteista

Suuri peikonlehti-juliste puisissa kehyksissä on näyttävä yksityiskohta
Suuren peikonlehti-julisteen lisäksi laitoin pikkuvessan taulukollaasiin Desenion & black marble -julisteen sekä Handpicked-valikoimasta Leaves and cubes -julisteen.
Teille lukijoilleni haluan tarjota mahdollisuuden tilata näitä upeita julisteita alehintaan. Koodilla "UNELMALANDIA" saat 25% alennusta julisteista *12.-14.6. välillä. Seuraa Instagramissa myös @desenio löytääksesi lisää inspiraatiota!
*Alennuskoodi ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita


Terkuin,
Doris2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää! Mistä tuo musta hylly on? :)

    VastaaPoista