15. toukokuuta 2018

Näin järjestät Baby Showerit sis. ALEKOODIN

* yhteistyössä Decora House, kurkkaa alekoodi postauksen lopusta!

Viikon sisällä kahdet babyshowerit, joten kokemusta niistä on kertynyt runsaasti. Kahdet aivan erilaiset, mutta kahdet aivan ihanat. Toiset olivat omani ja toiset ystäväni.

Baby Showereihin kuuluu oleellisesti tulevan äidin yllättäminen, hyvä ruoka, yhdessäolo, leikkimieliset visailut ja vaippakakku. Kauniita koristeita unohtamatta.


Näyttävä vaippakakku <3

Ihana yksityiskohta leivoksiin ovat nämä Oh Baby!-coctailtikut


Mitä tarjottavaa vauvakutsuille?

- Hedelmiä paloina nätisti aseteltuna vadille vai varrastikkuihin
- Pizzapaloja ja suolaisia piiraita ( sopivat hyvin odottajalle, sillä käyvät uunin kautta, niin niihin voi laittaa melkein mitä vaan täytteitä raskausajan ruoka-ainerajoitteista huolimatta)
- Sipsejä, ruislastuja tai nachoja ja niiden kaveriksi erilaisia tahnoja kuten guacamolea, tsatzikia, dippiä tai tahinia
- Vihersalaattia tai vihanneksia tikkuina myös nautittavaksi yllä olevien tahnojen kanssa
- Patonkia, suolakeksejä
- Erilaisia kovia, pastöroituja juustoja kuutioita tai tikkuina
- Teemaan sopivia ja teeman värisiä (yleensä vaaleansininen/vaaleanpunainen tai joku unisex, jos tulevan vauvan sukupuolta ei tiedetä) karkkeja
- Erilaisia juomia esim. makuvesiä, limua, alkoholitonta kuohuvaa ja mehuja


Brookiesit olivat vauvakutsuilla kehuttu herkku

Asettele hedelmät näyttävästi vartaisiin. Kuva @rouvay

Alkoholiton kuohuviini tuo lisää juhlantuntua


Mitä ohjelmaa vauvakutsuille?

- Vauvaveikkaus, johon vieraat saavat arvata esimerkiksi tulevan pienokaisen syntymäpäivää, syntymäpainoa, pituutta ja nimeä.
- Kuinka hyvin tunnet tulevan äidin? -visailu, jossa kysymyksiä tulevasta äidistä. Esimerkiksi mikä on äidin lempibändi, äidin toinen nimi, missä tuleva äiti on tavannut lapsen isän, mikä äidistä on parasta odotusajassa, mikä ruoka on ollut äidin intohimo raskausaikana ja mikä on äidin lemppari tv-ohjelma?
- Kuvaveikkaus. Kaikki babyshowereille osallistuvat tuovat mukanaan oman vauvakuvansa, joista tuleva äiti saa arvailla, kuka vieras missäkin kuvassa mahtaa olla vauvaikäisenä?
- Leikkimielinen Mitä vauva on syönyt? -visailu, jossa muutamaan vaippaan on tehty erilaista vauvan jätöstä muistuttava setti. Meidän vaipoista yhdestä löytyi pätkiksestä tehty "jätös", toisesta hopeatoffeesta tehty "jätös" ja kolmannesta tsinuskitoffeesta tehty "jätös". Tuleva äiti sai avata vaippakääröt, haistella ja maistella "jätöksiä" ja arvata, mitä vaipan sisältö mahtaakaan olla :)
- Pilttien maistelutesti. Tulevan äidin silmät sidotaan, hänelle maistatetaan erilaisia vauvan valmisruokia ja tuleva äiti saa arvata, minkä makuinen sose milloinkin on kyseessä :)


Upea Oh Baby!-banneri

Vauvaveikkauksen voi toteuttaa esimerkiksi tauluun, johon jokainen saa laittaa leimalla arvaamansa vauvan syntymäpäivän. Kuva @rouvay
Teemaan sopivat kertakäyttöastiat, totta kai!
Mitä koristeiksi vauvakutsuille?

- Ilmapalloja ja muotofoliopalloja
- Baby Shower-teemaisia bannereita
- Serpentiiniä
- Muffinssikoristetikkuja, joita voi laittaa muffinsseihin, piiraisiin, hedelmiin
- Pompomeja ja tasselinauhoja
- Teemaan sopivia kertakäyttöastioita (tämä on ihan järkevää, jos vauvakutsuille osallistujia on paljon, niin tiskin määrä ei ole niin valtava. Ja nykyään kertisten valikoima on niin suuri kaupoissa ja nettikaupoissa, että jokainen löytää varmasti niitä mieleisensä)


Kivalla säällä vauvakutsut voi pitää vaikka ulkona

Welcome little lady!

Koristele juhlatilan lisäksi myös herkkuja teemaan sopivilla koristeilla :)

Ilmapalloja koristeena lahjapöydässä


Mitä lahjaksi vauvakutsuille?

- Vaippakakku
- Harsoja
- Tuttipullo ja tutteja
- Söpöjä vaatteita vauvalle
- Vauvakirja
- Vauvan peitto
- Helistin tai muu pienen vauvan lelu
- Tuttinauha
- Imetyskoru
- Villasukat vauvalle
- Åidille jotain hemmottelua esim. lahjakortti jalkahoitoon


Vauvakutsujen onnentoivotuksen voi tehdä myös kirjaintaulun avulla. Kuva @rouvay

Joku vieraista oli löytänyt vauvalle lahjaksi retro-helistiminen
Juhla- ja häätarvikkeita myyvä Decora House haluaa tarjota teille lukijoilleni -10% alekoodin verkkokauppaansa. Sieltä löytyy kaikkea ihanaa niin häihin, synttäreille, vauvakutsuille, valmistujaisjuhliin, polttareihin kuin ristiäsiinkin. Kuvissa näkyvät Oh Baby!- koristeet sopivat upeasti poika-ja tyttövauvan vauvakutsuille sekä koristeiksi ristiäisiin :)

ALEKOODI on unelmalandia ja se on voimassa 15.5-31.5.2018 Decora Housen verkkokaupassa.


Decora Housen verkkokauppaan pääset kätevästi tästä <3


Käy kurkkaamassa myös Instagram-tilini @unelmalandia, josta löydän arvonnan upeasta Oh Baby! Photo Booth-setistä :)Vauvantuoksuisin terveisin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti