Suolaisen piirakan jälkkäriksi sopii näin mansikan satokaudella tietenkin tuoreet mansikat! Mansikoiden kaveriksi vispaan kermavaahtoa, ja sitten mansikat ja kermavaahto pääsevät pannukakun päälle. Mielestäni kaikki pannukakut eivät ole hyviä. Aina ennen, ennen kuin löysin luottoreseptini, pannukakusta tuli lättänä ja osittain irtonaisella, ohuella rapealla kuorella varustettu. Joskus googletin ja löysin Kotikokin sivuilta Maailman paras pannukakku-reseptin. Nimen suhteen olin vähän skeptinen, mutta pitihän maailman parasta pannukakkua kokeilla ja sellaiseksi se todella osoittautui. Järjettömän hyvä pannukakku, jota meidän keittiössä valmistuu aina, jos maitoa on menossa vanhaksi tai tarvitsee vieraille pikaisesti jotain herkkua kahvipöytään :)
Kesäterkuin,
Doris
Keino miten pannarista saa paksua & mehevää ... on laittaa taikinaan aamuista kaurapuuron jämiä .... nams ....
VastaaPoistaHei hyvä vinkki!
Poista