21. kesäkuuta 2017

Pähkinätöntä luomusuklaata, kyllä kiitos!

Malmö Chokladfabrikenin suklaita on pikkuhiljaa rantautunut myös Suomeen. Nuo luomulaatuiset reilun kaupan suklaat ovat herkullisen makunsa lisäksi täysin pähkinättömiä. Siis valmistettu täysin pähkinättömässä tehtaassa! Se, jos mikä ihastuttaa tätä pähkinäallergikkoa. En ole niin allerginen, ettenkö kestäisi mainintaa "saattaa sisältää pähkinää", mutta silti välillä on vaikea löytää suklaita, leivoksia, keksejä, jäätelöä, konvehteja, mitään, missä ei olisi jollain keinolla lisätty pähkinää. Siis miksi sitä pitää lisätä joka paikkaan? Voin vain kuvitella, kuinka vaikeaa on herkutella millään, jos on niin allerginen, ettei edes miniminimäärää pähkinän jäämää saa olla tuotteessa.

Malmö Chokladfabrikenin pakkaukset ovat niin kauniita, ettei niitä oikein raaskisi avata. Mutta avaaminen kannatti, sillä sisältä löytyi 14 kappaletta suussa sulavia konvehteja. Kahdessa erilaisessa tuutissa makuina olivat kardemumma-päärynä ja valkosuklaa-vadelma-lakritsi. Näiden kahden maun lisäksi Malmö- konvehtituutteja löytyy appelsiini-inkivääri, valkosuklaa-sitruuna-lakritsi, kahvi-kookos ja mustikka-vadelma. Taidan joutua lisäämään tämän kesän bucket listiin Malmön reissun, sillä haluan päästä maistamaan kaikkia konvehtituuttien makuja 😋
Kardemumma-päärynäsuklaa vei kyllä totaalisesti sydämeni. Niin taivaallisen hyvää, etten olisi halunnut niiden koskaan loppuvan! Ja miehen ketalekin söi niistä melkein puolet. Maistui siis hänellekin.
Suomesta näitä Malmö Chokladfabrikenin suklaita saa tilattua ainakin Hyvinvoinnintavaratalosta osoitteesta hyvinvoinnin.fi Minulle paketti suklaita tuli heiltä veloituksetta blogiyhteistyönä.

*Yhteisstyössä Hyvinvoinnin tavaratalo
Herkkuterkuin,
Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti