6. heinäkuuta 2016

Kivaa ja kaunistusta

Nyt on luvassa jotain kivaa. Tänään tämä mamma pääsi hemmotteluun kauneushoitolaan. Koko kevään ajan on ollut haaveissa kasvojen hemmotteluhoito, mutta ajanpuutteen vuoksi se on jäänyt. Teki niin hyvää vihdoin päästä itse rentoutumaan, ja antaa isälle ja pojalle vähän kahdenkeskistä laatuaikaa :)

Kuva lainattu Le Sorellen facebookista

Tässä tuolissa olen viimeksi istunut meikattavana hääpäiväni aamuna, voi haikeus sentään!


Auto löysi parkkinsa tutun luottopaikkani pihasta kesäisestä Naantalista. Kauneushoitola Le Sorellessa olen käynyt vuosien saatossa niin kammattavana, meikattavana kuin kasvohoidettavanakin. Tällä kertaa toivoin kosteuttavaa ja virkistävää kasvohoitoa sekä kulmakarvojen värjäystä ja muotoilua. Heidi toteutti toiveeni ja teki kasvoilleni puhdistuksen, kosteuttavan tehohoidon, kosteuttavan naamion sekä kasvo- ja hartiahieronnan. Ja tottakai nuo muutaman kuukauden kadoksissa olleet kulmakarvat!
Omat kulmani ovat sen verran vaaleat, että on silkkaa ajansäästöä arjessa, ettei tarvitse joka aamu meikata kulmia saadakseen edes vähän ilmettä kasvoille. Ja tietenkin kesähelteillä on kätevää kun ei tarvitse pelätä hikeä pyyhkiessä, että kulmakarvat vaihtavat paikkaa siinä samalla :)
Ja tadaa, olo on kuin uudestisyntynyt! Olisin voinut jäädä pidemmäksikin aikaa makaamaan lämpimien pyyhkeiden alle ja kuuntelemaan rauhallista musiikkia. Mutta terassinrakentaja odotti kotona pääsyään takaisin työmaalle, joten arjen haasteet kutsuivat taas. Onneksi tämänpäiväisellä hoidolla jaksaa taas valvoa monet yöt, kun tietää, että aamulla peilistä katsoo heleäihoinen Beauty, not the Beast.


Helteitä odotellessa,
Doris


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti