4. syyskuuta 2018

Vuokrattava Vaavisänky pelastaa vauva-arjen

Tämä postaus on kaupallinen yhteistyö Vaavi Oy:n kanssa ja Vaavisänky saatu heiltä käyttöön näkyvyyttä vastaan.

Lempihetkiäni ovat aamut, kun voin juoda aamukahvin pöydän ääressä rauhassa ja vauva makoilee vieressäni Vaavisängyssä. Näen koko ajan, mitä hän tekee ja samalla omat käteni ovat hetken vapaana tekemään muutakin kuin pitämään vauvaa.

Meillä oli vajaa kolme vuotta sitten esikoisen synnyttyä käytössä Vaavisänky. Tykästyimme sänkyyn silloin niin paljon, että päätimme hankkia sen myös toisen lapsen ensikuukausiksi. Vaavisänky on kotimainen ja ekologinen vaihtoehto vauvan ensisängyksi. Se kulkee pyörillä kätevästi huoneesta toiseen ja vauva voi seurata sängystä päivän touhuja, silloin jos häntä ei ehditä pitää sylissä. Meillä vauva nukkuu Vaavisängyssä myös yöunet. Sängyn saa kätevästi vedettyä yön ajaksi kiinni vanhempien sänkyyn ja nostan vauvan sieltä omaan sänkyyni vain yösyöttöjen ajaksi.

Vaavisänky on myös ihanteellinen arjen apu silloin, jos äiti on synnytyksen jälkeen kovin kipeä, eikä voi vaikka esimerkiksi sektiohaavan vuoksi kantaa vauvaa. Sänky on juuri sopivalla työntelykokeudella. Meillä myös isoveli on innostunut työntämään pikkusiskoa sängyssä ympäri kotia, tätä touhua pitää kyllä kieltämättä vähän vahtia, ettei taapero törmäile vauva kyydissä pitkin seiniä. Vaikka muuten Vaavisänky onkin turvallinen ja tukeva, eikä sen kaatumisriskiä ole.

Yksi Vaavisängyn hyvä puoli on ekologisuuden ja söpön ulkonäön lisäksi myös se, että se ei jää pyörimään nurkkiin kun sitä ei enää tarvita. Vaavisängyn mukana tulee palautuslaatikko, jossa se lähetetään postin kautta takaisin sinne mistä se tulikin :)

Me tilasimme sängyn netistä heti kun vauva oli syntynyt ja sänky saapui meille juuri haluttuna päivämääränä. Vaavisängyn vuokra-aika on neljä kuukautta ja vuokrauksen hinta on 89 € sisältäen uuden patjan, kotiinkuljetuksen, postimaksut sekä sängyn postitse palautuksen vuoka-ajan päätyttyä. Vaavisängyn saa vuokrattua myös pidemmäksi aikaa, mutta ensisijaisesti se on tarkoitettu 0-4kk ikäisille vauvoille.

Vuokrattavaan vauvan ensisänkyyn eli Vaavisänkyyn voit tutustua lisää osoitteessa www.vaavi.fi/. Samasta osoitteesta voit myös tilata Vaavisängyn myös teidän vauva-arjen helpottajaksi <3


Vauvakuplaterkuin,
Doris

2 kommenttia:

 1. Oi wau, aika kätevä itsessään tuo sänky sekä se, että tuollaisen voi vuokrata! On myös aika näppärän kokoinen pieneenkin asuntoon! Meidän neiti on jo valitettavasti kohta 4kk, joten enää ei ole järkeä tuollaista hankkia, mutta olisin varmasti harkinnut ennen hänen syntymää jos olisin tälläisestä tiennyt (: Mistä toi teidän pikkuisen peitto on? Aivan ihana sekin (ja tietysti pikkuinen itsessään<3)!
  arkijuttuja.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää Vaavisänky on kyllä superkätevä! Ja on tosiaan kompaktin kokoinen ja liikkuu ketterästi, joten sopii hyvin myös pieneen kotiin :)
   Pikkuisen peitto on mun itseni tekemä :)

   Mukavaa syksyä sinulle <3

   Poista